Bor man i en lite mindre stad, till exempel Kalmar, så kan det vara svårt att hitta kläder, och i synnerhet skor, som passar ens stil. Visst, det är inte direkt Sveriges minsta stad men långt ifrån Stockholm där utbudet är större. Därför är det så himla bra att man kan handla skor online nu för tiden och bära precis vad man vill och inte det som alla andra har. Att ha en unik stil i en mindre stad är nämligen inte det allra lättaste. Här är några tips på vad man mer kan göra:

  • Bara för att man har likadana eller liknande kläder som alla andra behöver man inte bära dem på samma sätt. Att mixa och matcha på ett eget och annorlunda vis skapar en unik stil vare sig man har samma kläder eller inte.
  • Pimpa kläder och skor! Bara för att man köpt ett plagg behöver det inte vara så, en hel del kläder och skor i butiker runt om i Sverige skulle kunna behöva piffas till. Gör ett eget tryck på en t-shirt, sätt nitar på en tröja eller byt ut skosnören till några helt andra. Det behöver inte alls vara svårt eller ta mycket tid.
  • Handla second hand. Det finns i princip alltid en second hand-affär om inte i samma stad så i närliggande. Där kan man fynda helt unika plagg som ingen annan har.

Det behöver alltså inte vara ett dött lopp att bo i en lite mindre stad. Och glöm inte att alla är unika!