När du ska köpa nya skor är det smart att tänka både på komforten och designen. Fotriktiga skor var en gång i tiden bland det tråkigaste som fanns men nu har de hamnat på topplistan över vad som är trendigast. Här får du en kort guide över de tre största skotrenderna för 2021 som bland annat inkluderar allt som är bekvämt.

Cushion,Girls,SneakersAlla människor är olika skapta och därför är det extra viktigt att du får rätt skor till just dina fötter. För dig som har särskilt små, breda eller stora fötter, eller bara älskar skor i allmänhet, är Cinnamonskor ett fantastiskt val. Här hittar du ett brett sortiment skor för alla typer av fötter, såväl som tillbehör och matchande väskor. Du finner dessutom skor i regnbågens alla färger och kan få massor av bra råd om hur du sköter om både dina fötter och dina skor.

Trendiga skor som överraskar

Som med alla trender är det oftast det föregående året som påverkar hur den nya säsongens mode ska se ut. Detta gäller självfallet även skobranschen, och två av pandemiårets konsekvenser har blivit att saker som hemmamys och anti-mode blivit poppis. Du ska med andra ord se lite otrendig ut, fast på ett kul sätt. Några exempel på det nya modet att bära skor som ser ut som tofflor, eller trä- och platåskor som är som hämtade från 70-talet. Det är också riktigt inne med skor som har mönster och detaljer, exempelvis ett par grova sandaler med småblommigt mönster eller sneakers i klara, vackra färger.

Även snörningen går igenom modetrender och för 2021 är det blixtlåset som gäller men också lite oväntade detaljer. Det kan vara stora, prickiga sidenremmar istället för regelrätta skosnören eller en resår med pride-flagga till i övrigt svarta stövlar. Sko-året 2021 är ett kul år för dig som har glimten i ögat och samtidigt tacksamt för alla typer av fötter.