Om du vill ha en förändring i din inredning ska du satsa på posters. Posters är alltid mer eller mindre trendiga och alltid smidiga att shoppa direkt online, så du slipper springa okring i olika butiker för att hitta rätt. Men vilka motiv ska du satsa på? I år kan du satsa på motiv med jordnära färger eller grafiska former och mönster.

Att inreda med posters har blivit väldigt trendigt inte minst tavelväggen i olika former. Det är inte bara snyggt det är också ett relativt billigt att uppdatera hemmets inredning. Om du vill ha högkvalitativa posters med motiv som är framplockade av olika fotografer och designer ska du kolla in Posterton och hela deras breda sortiment som finns att shoppa online. Det är enormt smidigt och fördelaktigt att handla posters på nätet. Det är enkelt och du får hem dina posters snabbt. Just nu är det trendigt med grafiska ansikten och siluetter men även lekfulla former och motiv. Nyanserna som du ska satsa på om du vill vara lite extra trendig är jordnära toner. Du kan kombinera det med någon färgstarkt tvist för att få lite extra liv och rörelse.

“Färgkoordinera eller mixa fritt – du kan helt enkelt inte göra fel.” Läs mer om att inreda med posters här.

Några enkla inredningstips

Det finns fler olika sätt att inreda med posters och ett sätt är att välja två stora posters och rama in dem. Ställ sedan tavlorna på golvet, det kan verkligen bli väldigt läckert. En tavelvägg är aldrig fel där du kan göra symmetri med posters i olika storlekar. När det kommer till posters finns egentligen inga rätt eller fel. Hellre att du väljer posters som du gillar och som speglar din personlighet istället för att slaviskt följa trender.