Känner du också för att lyfta din outfit till nya höjder i vintermörkret? Olika smycken i alla möjliga former kan göra underverk både för stilen och humöret. Botanisera bland vackra halsband, armband och örhängen eller låt ett hårsmycke sätta trenden i vinter. Här kan du läsa mer om vinterns hetaste smyckestrender 2020.

Att kombinera smycken och mode kan vara riktigt roligt och som tur är finns det gott om alternativ och du kan välja och vraka i vinter bland smycken som är minst lika trendiga kommande säsong. Vackra guldhalsband och stora örhängen är fortfarande lika inne, men med en fräsch touch av individualitet. Låt dig inspireras och följ med på med vinterns modetrender och smyckesinspiration.

Så hittar du trendiga smycken

smyckeFördelen med vinterns smyckestrend är att du enkelt själv kan välja mellan allt eller inget. Klassiskt och nedtonat är lika rätt som stora örhängen och iögonfallande halsband. Varför inte matcha med några vackra armband på samma gång? När du vill satsa på ett klassiskt smycke som är lika vackert till vardags som till fest hittar du det mesta hos Efva Attling som gör guldhalsband med olika detaljer som till exempel diamanter och hjärtan. Webbshoppen gör det dessutom enkelt att välja dina favoriter i lugn och ro. När det gäller trendiga smycken och modeinspiration kan du göra som Gucci eller Prada och matcha med ett hårsmycke i valfri nyans. Ledorden denna vinter är kombinera mera.

Smycken som är lyxiga säljer i vinter och efterfrågan är hög när det gäller kvalitet från Cartier. Det finns dock en hel del trendiga modeller med en prislapp som är överkomlig för de flesta.
Helt rätt i vinter är statementsmycken:

  • Stora halskedjor
  • Stora örhängen
  • Surrealistiska mönster

Kombinera mera

Det är med andra ord helt rätt att låta vackra kombinationer ta plats. Guld, strass, pärlor och kedjor får glittra och glimma. Lys upp vintermörkret med dina mest färgsprakande kombinationer eller välj ett smakfullt set i klassisk stil. Hos Efva Attling kan du enkelt bläddra bland olika kollektioner och hitta presenter både till dig själv och en kär vän. Kombinera med en stilsäker ring och välkomna det nya året.