Mode och trender rör inte bara tjejer utan är precis lika viktigt för de flesta killar, speciellt för dem som vill kunna imponera på tjejerna. För de flesta tjejerna tycker att stilen är viktigt. Med en fin och personlig stil tillsammans med ett charmigt sätt går det alltid betydligt lättare att göra intryck, hur illa det än kan låta för vissa. Därför tänkte jag dela med mig av några enkla och grundläggande tips när det gäller mode och trender för killar.

Skägg kan absolut vara snyggt, på vissa. Men har man inte lyckats få till det där perfekta skägget eller vet man med sig att ens skäggväxt inte är den bästa, är det bästa alternativet att hålla ansiktet renrakat. Det rätta produkterna är nyckeln till att få ett bra resultat, och vill man kolla vidare lite på olika produkter som rakhyvlar eller rakborstar kan man göra det här.

Oavsett hur ens kropp ser ut och om man är vältränad eller inte kommer det alltid finnas kläder som är mer eller mindre smickrande på just ens egen kropp. Det betyder att tröjan som sitter perfekt på ens kompis kanske inte alls passar på en själv, även om man bär den i sin rätta storlek. På samma sätt gäller de att lära sig hitta de modellerna på exempelvis byxor eller jeans som passar ens egen kroppstyp mer än att slaviskt följa en viss stil.