Bara för att du blivit gravid och dina skinny jeans inte längre passar betyder inte det att du ska springa in på någon sportbutik och handla ett par träningsbyxor i storlek XXL – och på den manliga avdelningen.

Det är när vi är gravida som vi verkligen har chans att glänsa och vara vårt snyggaste jag.

Ta hand om digGraviditet puss på magen

Under graviditeten finns tid till tankar om livet tillsammans med din nya älskling. Och, till alla modeintresserade – vad är bättre än att även hitta snygga och ekologiska barnkläder. På sajten littlebloom finns de även bra och ekologiska mammakläder och bärsjalar du kommer få stor användning av om några månader. Men, än så länge gäller det att ta hand om dig och göra saker som du kommer minnas, ha glädje av och må bra av.

  • Ta långsamma och långa promenader så du rensar tankarna och får frisk luft
  • Varför inte föreviga din vackra figur som många kändisar gör med ett nakenfoto?
  • Känner du av stress är det ultimat att hoppa på ett yogapass
  • Känn efter vad det är du vill göra och gör det! Är det att dreja är det bara att sätta igång och låta fantasin flöda.
  • Tänk på att vara noggrann med din kost och tänk på att du äter även frö ditt barn. Kexchoklad i all ära – men ditt barn behöver även annan näring.

Vissa säger att: ”åh, när jag blir gravid kommer jag kunna äta muffins till frukost varje morgon och sedan chokladglass till lunch med gott samvete” men, det kommer vara snyggt under graviditeten. Men tänk sen att du ska hitta tillbaka till din gamla garderob med alla dina härliga plagg som bara ligger och väntar på dig. Så, ät chokladglass, men ta en promenad sen.