Det kanske man inte kan tro, men företagskläder är hett. Låt mig förklara hur och varför. Företag har något som inte många modeskapare har, en snygg logo! Prada har sitt namn, en cirkel runt (eller triangel beroende på vad märket sitter på), Louis Vuitton har deras logo som tryck, V och L som sitter ihop, ganska tråkigt om man tänker på det. Men företag måste jobba lite extra på sin logo och sällan är det bara ett namn som är företagsnamnet. Tänk på Apple, där man har äpplet med en tugga i och logon som är världskänd är en status i sig. Tänk dig att jobba på Apple och ha profilkläder till dina anställda, då vet man att man lyckats. Samma som när man dricker ut en Google-mugg så vet man att den personen antagligen jobbar på världens bästa arbetsplats.

De coolaste arbetsplatserna att jobba på och få profilkläder:

  • Google är den mest eftertraktade arbetsplatsen för dem flesta, ingenjörer, media- och marknadsfolk och liknande står alla och suktar efter denna arbetsplats. Att ha Google-logan på sin väska är så läckert.
  • Apple, att ha det tuggade äpplet på jackan och visa att du jobbar på det största företaget i världen är ganska kaxigt.
  • Tetra Pak kanske inte är världens snyggaste logo och det ser mer ut som ett företags om säljer is. Men att jobba på ett företag som kom på pappersförpackningen för mjölk är ju bara riktigt häftigt och samtidigt komiskt.
  • Scania har nog den snyggaste logon och även om den inte är den mest statusfyllda så är det åtminstone riktigt snyggt med ett griphuvud.