Höstmode är verkligen något som får de allra flesta av oss att rysa av välbehag, inte sant? Så är det i alla fall för mig! Jag älskar kläderna som hösten har att erbjuda, för även hur härlig sommaren är så kan man inte variera sig mycket mer än med shorts och klänning. På hösten ser det dock annorlunda ut, då finns det massor av möjligheter till olika klädkombinationer och nya typer av plagg och accessoarer. För även om min Mulberry Alexa hänger med året om, så byter jag gärna ut till exempel skor och vilken färg jag har på mina naglar. Jag har nämligen alltid målade naglar! Mitt favoritmärke hittar du här: http://www.highgrade.se/nagellack/, de är jättefina men samtidigt billiga. Kan det bli bättre? Antagligen inte! Så på sommaren brukar jag helst vilja ha kanske ljusa pastellfärger, som ljust aprikosfärgat, och neonfärger. Rosa är såklart min favorit! Men på hösten (och vintern) så ställer jag undan dem och plockar fram lite andra typer av färger istället. Tänkte därför ge vidare mina hösttips för naglar!

  • Har ni hört talas om färgen taupe? Jag hade faktiskt inte förrän den blev populärt på just nagellack, och nu så kan jag inte gå en höst utan den! Det är typ samma färg som en mullvad ni vet? Och det är också därifrån namnet på färgen kommer! Så det är typ en brun/grå färg, som är jättefin under hösten. Classy men trendigt!
  • Svart på naglar är så himla coolt! Tycker att få färger får samma effekt på naglarna som just svart, och det sitter ofta på mina under de lite mörkare perioderna på året. Det är praktiskt eftersom det passar till allt, och samtidigt jättefint på egen hand!
  • Mörkare röda färger hör verkligen hösten till, och nu kanske mer än någonsin! Jag har faktiskt ett gäng olika mörka röda färger, ett lite glittrigt, ett högglansigt och ett som nästan är svart så mörkt det är. Man kan bara inte få för mycket av snygga vinröda nagellack! Jag brukar variera mellan alla mina beroende på vad jag känner för att bära, men vilket jag än har så trivs jag superbra i det.