Våren! Du är ju för efterlängtat, tack för att du äntligen kommit! För visst har det varit en alldeles för kall vinter? Det är verkligen fantastiskt när den kommer på besök. Inte bara för att värmen kommer, utan för att vi äntligen kan ta på oss lite snyggare kläder. För hur kul är det att glida runt i tjockjacka och dubbla byxor? Inte speciellt mysigt alls faktiskt. Nu gäller det bara att börja leta fram alla snygga kläder innan sommaren har tagit över helt, och vänja sig vid att vara lite mer lättklädd. Men vad ska man tänka på i sommaren? Vad är det man ska ha på sig. Ja du, det har jag koll på!

  • Färg! Man ska vara färgglad och ljus, så att ens brunbrända ben verkligen syns. Det handlar om aprikos, turkos, gul, ljuslila och rosa!
  • Väskor, väskor, väskor! Väskor är alltid viktigt, oavsett årstid. Men det gäller att variera väska beroende på årstid. Din höstväska är antagligen lite mörkbrun, på vintern lite mer manhaftig och på våren och sommaren? Då ska den självklart vara exklusiv. Jag hittade en fantastisk sida, där man kan beställa Italienska väskor, som är ordentligt snygga. De är perfekta till sommaren! Kolla in: Väskbutiken.
  • Sol! Ja, visa att du älskar solen, och låt kroppen brännas. Shorts och kjol, linne och t-shirt. Men det är inte alltid ultimat att ha dessa tillsammans! Ibland är det mycket snyggare att ha långärmat till din korta kjol, eller en långkjol till ditt linne. Det ska dock synas att du välkomnar värmen, och att gå påbyltat trots att vädret passerat 20 plusgrader är inte riktigt okej.

Såja, nu är det bara ut och fira in sommaren. Kanske till en gammal klassiker?