Har du en fattigsommar eller vill du bara testa hur det är att leva riktigt billigt, närmast gratis, i sommar? Då kan vi här tipsa om spännande saker du kan göra gratis i Kalmar i sommar! Vad sägs om gratiserbjudanden på nätet, jazzkonserter och – eventuellt – gratis buss för barnen?

Ingenting är gratis, brukar det heta. Men vi har här samlat några tips som i alla fall är så nära gratis det bara går! Tack vare internet kan man nu beställa hem gratis saker genom en sajt som samlar internets olika gratiserbjudanden. Supersmart, så slipper man leta själv. Utbudet varierar mellan prova på-kampanjer av typen ögonfransförlängning, men det finns också gratis ljudböcker och annat spännande.

Gratistips för hela familjen

Det kan vara för att du sparar pengar till någon större resa, eller för att du helt enkelt inte har så mycket pengar. Kanske kan det också vara så att det precis som för många är en sport att hitta rätt erbjudanden. Det blir lite av ett beroende ibland! Speciellt eftersom det börjar bli så lätt.

När man väl börjat hitta smarta sätt att få gratis saker på så vill man gärna inte spendera pengar i onödan. Har man småbarn därhemma är det dessutom lite extra svårt med ekonomin ibland. Ett förslag ligger faktiskt uppe i Smålands län om man ska införa gratis bussresor för barn! Inte något som än har blivit aktuellt, men sådan är ju politiken.

Så länge vi väntar på något beslut kan man alltid spana in Kalmar kommuns egen hemsida. De listar en massa gratisaktiviterer i sommar och i östrasmåland.se tipsar de om gratiskonserterna som kommunen arrangerar. På så sätt får du en riktigt härlig vibb på Kalmar, kanske i dina nya gratis ögonfransförlängningar?