Nu är Elle galan över för i år och vilken stor fest det blev. En kvinna som har rätt att vara lite gladare än de andra är Ida Sjöstedt som blev årets designer. Att hon vann förstår man bara genom att kolla på hennes vackra klänningar som får en att tappa hakan. 

153386-lovely-bride-looking-upVi har tidigare skrivit om den perfekta klänningen när det kommer till bröllopet. För, om det är nån gång man vill känna att man har en perfekt klänning så är det när man gifter sig. Då kan det kännas extra kul om man har en klänning som Ida Sjöstedt designat.

Klänningar i paljetter och pasteller

”Pasteller, paljetter, spets och tyll. Rosenrött och bubbelgumsrosa. Ida Sjöstedt hyllar det tjejiga och utmanar idén om det skandinaviskt enkla med en glitterstark signaturstil. Från catwalk till ateljésytt – romantikens drottning regerar.”

Ja, Ida Sjösteds klänningar får en verkligen att tappa hakan och föras till en annan värld av vackra ting. Även motiveringen får en att tappa hakan. Det var Ida Sjöstedt tillsammans med Ida Klamborn och Roland Hjort som var de nominerade i kategorin. Men fantastiskt att Ida vann så hennes klänningar får mer ljus. För visst behövs det i en värld som kanske inte alltid är så ljus?

Och eller hur, alla människor borde ha en Ida Sjöstedt-klänning i garderoben. I alla fall när de ska säga ja till sin själsfrände.