Wow! Vårens hår är full av variation och spännande möjligheter som gör att alla kan vara trendiga. På modeveckorna i Paris, Milano, New York och i London blev det tydligt att kontrast är årets bästa ord för den trendiga och du kan välja att förlänga håret till ett lockigt svall eller helt enkelt raka dig till en skallig frisyr. Oavsett vilket är du helt rätt får vårens frisör.

 • Hårförlängning
  Att göra hårförlängning har varit trendigt i några år nu och detta år är det inget undantag. Nytt för i år är att du kan göra din förlängning själv i hemmet, eftersom det nu finns så många bra alternativ till att gå till frisören. Som exempel kan du besöka Headzone, där hittar du både äkta löshår som clip-on eller om du vill ha en mer långvarig hårförlängning. Om du är osäker på hur du får till håret snyggt kan du ta hjälp av en vän, då är det lättare att se resultatet.
 • Snaggat
  När Britney Spears 2007 tog till rakapparaten var det få som kallade henne trendig, men om hon
  gjort samma sak idag hade hon varit hundra procent rätt. Snaggen började dyka upp i slutet av 2015 på modeller som Ruth Bell, Kris Gottchalk och Soekie Gravenhorst samt även på svenska kändisar som Carina Berg och nu senast Linda Bengtzing som intog scenen på Melodifestivalen i en snygg snagg. Att raka huvudet kan självklart kännas otroligt läskigt för en som aldrig tidigare har haft frisyren, dessutom tar det ju sin lilla tid att låta håret växa ut – så det går ju inte direkt att ändra sig. Men om du har en snygg skalle (be en kompis photoshopa fram din hjässa så får du se) är det verkligen en frisyr som är både cool och bekväm, perfekt nu när det blir lite varmare.
 • 273266-punk-girl-with-brightly-colored-hairFärgade nyanser
  En sista trend som du som inte vill mixa för mycket bör testa är den färgade trenden. Med det innebär att du har flera olika färger i håret och du kan enkelt applicera färg i antingen hela slingor eller bara i topparna med toning som sen försvinner efter ett antal tvättar. Ljusrosa, blå och lila är färger som alltid fungerar och sträva mot att ha ljust snarare än mörkt.