När det kommer till de stora modeshowerna i New York är det främst det kvinnliga modet som lockar med de stora modehusen som Chanel, Burberry eller Michael Kors. Men, förutom en show som blivit världsberömd och som många – både män och kvinnor bänkar sig framför TVn för att se är den stora Victoria’s Secret Fashion Show som hålls årligen.Underkläder på klädställning

Änglarna på jorden

Det är från denna underklädeskedja som underklädesänglarna kommer ifrån. Och de har fångat in alla kända supermodeller för att ha med i sina visningar. Att vara en ängel på en visning är något man ska vara stolt över att ha med på sitt CV. Om man är en modell det vill säga. Ta inspiration från deras visningar och surfa sedan in och shoppa underkläder online på smartgirl.se. För, något en kvinna inte kan få för mycket av så är det underkläder – och smink.

 Att tänka på

Att shoppa underkläder på nätet är smidigt och du kan ofta hitta bra erbjudanden. Men, något som kan vara bra att tänka på så det blir rätt från början är att du ska veta dina mått och inte chansa. Om du har möjlighet så är det bra om du besöker en butik med kunnig personal som kan mäta byst och midjemått. Detta för att jobbiga återköp ska minska. Sen är det alltid skönt att veta vad man har för storlek då det ska stämma oavsett märke eller butik. Dock är det skillnad på olika typer av BH. Men om du vet vad du passar i ska det inte vara några problem.